Področje uporabe peristaltičnih črpalk je raznoliko:

 

WATSON-MARLOW BREDEL je vodilni svetovni proizvajalec peristaltičnih črpalk, z največjo izbiro modelov v ponudbi.

Peristaltična črpalka je idealna izbira za: korozivne medije, abrazivne medije, občutljive medije, viskozne goste medije, tekočine z trdimi delci, natančno doziranje in drugo.
Uporabljajo se v: kemični industriji, farmacevtski industriji, obdelavi pitne in odpadne vode, papirni industriji, rudarstvu, keramični industriji, gradbenišvu, pivovarnah, tiskarnah, proizvodnji hrane in pijač, tekstilni industriji in dr.

Prednosti: samo-sesalne, možnost suhega obratovanja, obratovanje v obeh smereh, tekočina pride v stik samo z cevjo, brez ventilov,enostavno hitro in poceni vzdrževanje.
Za več informacij kliknite na WATSON-MARLOW BREDEL spodaj.


JESSBERGER je nemški znani proizvajalec široke palete črpalk kot so: črpalke za sode (ročne, električne in pnevmatske), ekscentrične vijačne črpalke, membranske zračne črpalke,centrifugalne črpalke, blažilce pulzacija, mešalce, črpalke za doziranje in dr.
Za več informacij kliknite na JESSBERGER spodaj.

Po ugodni ceni pri nas dobite še rezervne dele za MEMBRANSKE ZRAČNE ČRPALKE vodilnih blagovnih znamk: ARO, BLAGDON, DEPA, GRACO, SANDPIPER, VERDERAIR, VERSA-MATIC in YAMADA, več na strani “Rezervni deli”

POVPRAŠEVANJE ZA ČRPALKE – KLIKNITE TUKAJ!

 

watsonlogocolor jessbergerlogocolor